donderdag 21 augustus 2014

JE ONDERBEWUSTE ZIET HET EERDER


JE ONDERBEWUSTE ZIET HET EERDER

Je onderbewuste gevoelens lopen ver vooruit op de werkelijkheid. Daarom is het zaak om je onderbewuste te leren kennen en op de juiste wijze te programmeren. Daarom is intuitie ook onfeilbaar. Want al het goede en slechte, dat wordt doorgegeven aan je onderbewuste, wordt geregistreerd als een feit. Het heeft geen gevoel voor humor. Negatieve input maakt zichzelf meester van je persoonlijkheid, wat natuurlijk ook daarna tot negatieve ervaringen leidt. Een negatieve uitslag was al bij voorbaat deel van je geest en het was een kwestie van tijd, voordat het aan het licht werd gebracht. De ongeevenaarde macht van je geloof bepaalt grotendeels je omstandigheden. Spot niet met je onderbewuste en zorg ervoor, dat het de juiste signalen binnenkrijgt, want het is als een donkere kamer, waar de afdrukken worden gemaakt voor de echte foto’s later.



Het schitterende nieuws is echter, dat je van jezelf een splinternieuwe versie kan maken, door eenvoudigweg je gedachten en afbeeldingen onder controle te krijgen. Dit is de grote levenswet. Door te visualizeren, kan je je toekomst gunstig beinvloeden. Je onderbewuste speelt hierin een beslissende rol. Die heeft slechts een regelmatige dosis aan positieve emotie nodig, wat zich, net zoals samengestelde interest, exponentieel vermenigvuldigt.


Wellicht is je geest deel van de schier oneindige geest der mensheid zelf. Dat zou de wonderen van genezing ‘op afstand’, maar ook de mania onder de massa kunnen verklaren. Misschien sta je dus in verbinding met het formidabele verstand van de mensheid als geheel. Maar dan staat het je vrij om je alles in te beelden. De meest onzinnige waandenkbeelden zijn dan opeens binnen handbereik van je onderbewuste. Daar is niets mis mee, zolang je maar ‘normaal’ blijft!


DIEDERIK SCHMULL
21 Augustus, 2014

WESTCLIFF-On-SEA, Essex, U.K.